BOA Event

Het BOA Event: We zien u graag weer in 2023!

Eens per twee jaar organiseert het BOA-Platform het BOA Event. In 2015 was de eerste editie. Bekijk hier een impressie van de vierde editie in 2021. Het BOA Event heeft tot nu toe altijd plaatsgevonden op de Politieacademie in Apeldoorn. Het BOA-Platform werkt hiervoor samen met Sdu. Ook de werkgroepen van het BOA-Platform worden actief betrokken bij het inhoudelijk vaststellen van het programma. Klik hier om naar de website van het BOA Event te gaan.

Reviews

“Het BOA Event is een boeiend evenement. Ik vond het actueel inhoudelijk. Het bevordert ook de verbinding tussen boa's onderling en tussen boa's en de politie. We hebben ervaringen en standpunten gedeeld, meer begrip en waardering voor elkaars werk gekregen. Ik had in een notendop meerdere contacten met aanbieders in de markt op het gebied van hulpmiddelen voor ons werk, cursusaanbod en misschien wel toekomstige werkgevers.”
AOV, Gemeente Heerde

“Het is een mooie informatieve dag op een prachtige locatie. Kijk uit naar een volgende editie.”
Toezichthouder / BOA, Gemeente De Fryske Marren

“Interessante dag. Ik raad het aan voor alle BOA's in welk domein dan ook, goede en bekwame sprekers die weten waar ze het over hebben en staan open voor discussies.”
BOA, THOR